header

Gecertificeerd:

(Jan Houwen)

Aangesloten bij:

Nyingma Centrum
Nederland

Praktijk Lichaamsgerichte (Psycho)therapie
'naar een vrij stromende levensenergie'


Monique Verschuuren

Mijn naam is Monique Verschuuren.

Ik houd praktijk als biodynamisch therapeut.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als sociaal pedagoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Van daaruit ben ik werkzaam geweest als onderzoeker in het sociaal cultureel jeugd en jongerenwerk, als medewerkster van een meidenwegloophuis, en als stafkracht en coördinator van de landelijke jeugd- en jongerenorganisatie NIVON.

De laatste vijftien jaar ben ik me intensief gaan bezig houden met psychologische ontwikkeling. Ik deed ervaring op met unitieve, lichaamsgerichte en creatieve therapieën. Ik verbleef gedurende anderhalf jaar als werkstudent in een Tibetaans Boeddhistisch Nyingma Centrum in Amsterdam alwaar Nyingma Psychologie onderdeel is van het Tibetaans Boeddhistisch cultuurgoed. Tot op de dag van vandaag ben ik nauw betrokken bij dit meditatiecentrum.

Vanaf 2002 woon ik in Venray. Sinds 2005 werk ik samen met Jan Houwen in de Praktijk voor Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie.

Ik ben ingeschreven in het beroepsregister van de Stichting Beroepsorganisatie voor LichaamsgeoriŽnteerde (Psycho)therapie (SBLP) en in het RBCZ-register.

 

 

De uiteindelijke afsluiting en diplomauitreiking aan Monique Verschuuren op het Nederlands Instituut voor Biodynamische psychologie (NIB).
Met Cora Slieker, de grootmoeder van het biodynamische in Nederland

en de opleiders, van links naar rechts:
Harry Visser, Nicky Smout, Monique, Cora Slieker en Menno de Lange

Up

Grijze balk

 
 


Koningskaars 24 ● 5803 JC Venray ● 0478 587364 ● Jan.Houwen@dorje.nlMonique.Verschuuren@dorje.nl ● www.dorje.nl